نحوه تهیه و خالص شگفت انگیز شیره توت
شیره توت عموماً از توت سفید به دست میآید اما میتوان از توت سیاه نیز این ماده خوش طعم و مفید را به دست آورد. این ماده طبیعی خواص اصلی توت را به همراه دارد که لیست بلند بالایی را شامل میشود.
توت در شهرهای مختلفی وجود دارد و طبیعت آن با آب و هوای ایران سازگار است. این میوه خوش طعم تابستانی دارای فواید بسیاری برای سلامتی است. این ماده خوراکی دارای طبعی گرم است که برای افرادی با مزاج سرد میتواند مفید باشد.
این مایع غلیظ با رنگ قهوهای تیره را میتوانید در هنگام صبحانه یا به صورت میان وعدهای خوشمزه همراه با نان مصرف کنید. شما با خرید شیره توت میتوانید علاوه بر تقویت بدن از ویتامینها و مواد مغذی موجود در آن نیز بهره ببرید.شیره توت منبع خوبی از آهن ، ویتامینهای گروه A و B محسوب میشود. مصرف منظم آن میتواند به جذب این ویتامینها و مواد معدنی کمک کند.
در نظر داشته باشید که شما می توانید به جز تهیه شیره توت طبیعی از دال سین محصولات طبیعی مختلفی از این فروشگاه به صورت حضوری و آنلاین به راحتی تهیه نمایید و بدون هیچ نگرانی نوش جان کنید. شما عزیزان می توانید از بخش محصولات دال سین اقدام به مشاهده و خرید محصولات کاملا خالص نمایید.
خواص شیره توت برای سلامتی
شیره توت منبع خوبی از آهن ، ویتامینهای گروه A و B محسوب میشود و به عنوان یک ماده غذایی مهم تقویتکننده بدن شناخته میشود. فواید این ماده غذایی به قدری زیاد است که شگفتزده خواهید شد:
افزایش سطح آهن
شیره توت منبع غنی از آهن به شما میرود وافراد دارای کم خونی میتوانند در زمان صبحانه و میانوعدههای خود مقداری شیره توت همراه با نان میل کنند.
تقویت اعصاب
شیره توت دارای منابع مناسبی از ویتامینهای گروه B است که در تقویت اعصاب و آرامش و کاهش استرس مؤثر هستند.یکی از خواص شیره توت کاهش استرس و آرامش اعصاب است.
کاهش مشکلات گوارشی
شیره توت به دلیل فیبر بالایی که دارد برای رفع مشکلات گوارشی بسیار مناسب است. افرادی که دچار تنبلی روده یا یبوست هستند این ماده غذایی میتواند به بهبود دستگاه گوارششان کمک کند.
بهبود ضعف بدنی
افرادی که دچار خستگی و ضعف بدنی هستند و افت قند زیادی را تجربه میکنند، میتوانند زمان صبحانه از شیره و ارده استفاده کنند. این مواد غذایی برخلاف انواع مربا و حتی عسل، مواد مغذی بیشتری داشته و بدن را برای یک روز کاری و پرتحرک آماده میکند.
سلامت قلب
همانطور که میدانید ویتامین A نقش مؤثری در سلامت پوست، مو، ناخن و چشمها دارد. علاوه بر آن کنترل سطح این ویتامین در بدن موجب کاهش مشکلاتی چون خواب رفتن دست یا پا به همراه کاهش گرفتگی عروق میشود. به همین دلیل شیره توت به دلیل سطح بالای ویتامین آ، از طریق کاهش گرفتگی عروق میتواند در سلامت قلب نقش داشته باشد. شیره توت به دلیل ویتامین A بالای خود برای پیشگیری از بیماریهای قلبی مفید است.
خواص آنتیاکسیدانی
آنتیاکسیدانها نقش مؤثری در پیشگیری از رشد سلولهای سرطانی دارند و میتوانند در کاهش کلسترول خون نیز مؤثر باشند. از آنجا که روش تهیه این شیره به صورت طبیعی است، خواص آنتیاکسیدانی فراوان توت در آن حفظ میشود. بنابراین شما میتوانید با مصرف منظم این شیره از خاصیت آنتی اکسیدانی آن برای پیشگیری از بیماریهای مختلف استفاده کنید.
تنظیم قند خون
قند موجود در شیره توت، برخلاف دیگر شیرهها، برای مصرف دیابتیها مضر نیست. علت آن هم دیر جذب بودن قند موجود در این شیره است. البته افراد مبتلابه دیابت باید مقدار متعادلی از شیره توت را مصرف کنند و درباره مقدار مجاز مصرف روزانه آن با پزشک خود مشورت کنند.
همچنین شیره توت میتواند یک ماده شیرین مغذی برای کودکان و نوجوانان باشد زیرا مصرف تنقلات شیرین کارخانهای با قند بالا، به دندانهایشان آسیب میرساند.
طرز تهیه شیره توت
مرحله اول طرز تهیه شیره توت
قبل از شروع توتهای خشک را خوب پاک کنید. حالا توتها را در یک ظرف بریزید و آب را با فشار خیلی کم و مدت کوتاهی روی آنها بریزید تا خاکشان گرفته شود.
ترفند شستن توت: حواستان باشد فشار زیاد آب یا ماندن بیش از حد توتها درون آب سبب از بین رفتن طعم آنها میشود.
مرحله دوم
توتهای شسته شده را درون قابلمه بریزید و به ازای هر یک کیلوگرم توت ۴۰۰ گرم (۴ لیوان فرانسوی)آب بریزید؛ قابلمه روی شعله اجاق گاز قرار دهید و وقتی به جوش آمد شعله را کم کنید. اجازه بدهید تا توتها کاملا بپزند به طوری که له شوند.
ترفند پختن توت برای شیره: حواستان باشد تا پخت کامل توتها به صورت مداوم باید کف روی سطح را بردارید تا این شیره با کیفیتی داشته باشید.
مرحله سوم
یک توری نازک روی قابلمهی دیگری بکشید و توتها را از توری رد کنید. با دست تمیز خوب توتها را فشار دهید تا عصارهی توتها و آب آنها خارج شود. تفالهی بی آب و خشک باقی بماند.
ترفند صاف کردن توت برای شیره: اگر توتها را همان زمانی که داغ هستند صاف کنید، نتیجه بهتری در پی خواهد داشت و عصارهی آنها کامل خارج خواهد شد. بنابراین اگر از پارچه توری استفاده میکنید، تورهایی که جنس پلاستیکی دارند را انتخاب نکنید تا از بو گرفتن شیره توت جلوگیری کنید.
مرحله چهارم
قابلمهی عصارهی توتها را روی شعله قرار دهید و دما را ملایم تنظیم کنید. صبر کنید تا مایع به جوش آید و غلیظ شود. یک ساعت پس از جوشیدن شیرهها، زمانی که ترکیب به غلظت ایدهآل رسید، ظرف را از روی شعله بردارید و اجازه بدهید تا خنک شود.
ترفند پخت شیره توت: در طی جوشیدن عصارهی توتها باید به طور مداوم کف روی سطح را با قاشق تمیز و خشک بردارید تا شیره توت نهایی شما یک شیره توت شفاف باشد.
مضرات مصرف بیش از اندازه توت سفید
مثل هر ماده غذاییای، مصرف توت سفید به میزان زیاد یا در اشخاص خاص، میتواند عوارض جانبیای را بههمراه داشته باشد. در برخی موارد، ممکن است با عوارض جانبی خفیفی مواجه شوید که درمانشان ساده است و خطری برای سلامتی بدن بهوجود نمیآورند، مثل:
- نفخ
- یبوست
- اسهال
- سرگیجه
با اینحال، در برخی شرایط، مصرف توت سفید میتواند کمآبی شدیدی را در بدن ایجاد کند که ناشی از گاستروانتریت یا همان آنفولانزای معده است. برخی اشخاص هم به مصرف توت سفید، واکنشهای آلرژیکی مثل مشکلات تنفسی، خارش و بثورات پوستی را تجربه میکنند که در این شرایط باید سریعاً به پزشک مراجعه کرده و تحت درمان قرار بگیرند.
جمع بندی
روشهای بسیار زیادی برای مصرف توت سفید وجود دارد؛ از تهیه میوه آن گرفته تا دم کردن برگ توت سفید و مصرف مکملهای دارویی و حتی شیره توت سفید که در داروخانهها و عطاریها یافت میشود.
با این حال، با توجه به عوارض جانبیای که ممکن است در برخی شرایط با آن مواجه شوید، پیشنهاد میکنیم که پیش از اضافه کردن توت سفید به رژیم غذایی و بهرهمندی از خواص آن، با پزشک و متخصص تغذیه مشورت کنید تا شرایط سلامتیتان برای مصرف این میوه بهشکلی کامل مورد بررسی قرار بگیرد.
شما می توانید جهت تهیه شیره طبیعی از فروشگاه دال سین شیره طبیعی را به راحتی چه به صورت حضوری و چه آنلاین تهیه نمایید. شما می توانید از قسمت انواع شیره اقدام به مشاهده نمایید و اقدام به خریداری محصول نمایید.