ارده شیره یک صبحانه کامل و خوشمزه برای تمام سنین
دانستن خواص مواد صبحانه، مخصوصا خواص ارده شیره که یکی از این مواد مغذی است، خالی از لطف نیست. ارده که از کنجد آسیاب و برشتهشده تهیه میشود، دارای خواص بسیار زیادی از جمله افزایش سلامت قلب، کاهش التهاب و تأثیر مفید در مبارزه با سرطان است.
این غذای سالم و مناسب برای یک صبحانه جانانه، سرشار از چربیهای سالم، ویتامینها و مواد معدنی است. ارزش روزانه این صبحانه سالم، بسیار زیاد است؛ بهطوریکه یک قاشق از آن، میتواند حاوی مقدار بسیار زیادی مواد مغذی باشد.
خواص ارده شیره
این غذای سالم و خوشمزه، مناسب تمام سنین و یک منبع عالی از منگنز و فسفر است. اگر بخواهیم در یک جمله درمورد یکی از نقشهای این دو ماده مقوی صحبت کنیم، باید گفت که برای سلامت استخوانها بسیار مهم هستند. با خوردن این غذای اساسی در وعده غذایی صبحانه، انرژی مورد نیاز اول صبح شما تأمین خواهد شد.
شما بدون شک عاشق این خوردنی مقوی خواهید شد. بهعلاوه نیمی از چربی موجود در ارده شیره، از اسیدهای چرب غیراشباع تأمین میشود. این اسیدهای چرب غیراشباع، خواص ضدالتهابی داشته و باعث کاهش خطر بیماریهای مزمن نیز میشوند. برخی از آزمایشها در این رابطه، نشان از خواص ضدباکتریایی عصاره کنجد میدهد. البته باید تحقیقات بیشتری در این زمینه انجام شود اما بهنظر میرسد که این خواص بهدلیل وجود آنتیاکسیدان و چربیهای سالم موجود در این عصاره است.
چگونگی تأثیر ارده شیره بر افزایش سلامت قلب
طبق مقدمه، یکی از خواص ارده شیره، افزایش سلامت قلب است. برای اینکه بدانیم این غذای خوشمزه چگونه باعث افزایش یا بهبود سلامت قلب میشود، باید به مطالعات میدانی و تحقیقات عملی سری بزنیم. همانطور که میدانید پایه و اساس ارده شیره، دانههای کنجد هستند. این دانههای کوچک، مصداق ضربالمثل “فلفل نبین چه ریزه” خواهند بود؛ چرا که با کاهش خطر فشارخون و کلسترول بالا، در افزایش سلامت قلب مؤثر هستند.
در یک تحقیق علمی، پنجاه نفر از افرادی که به آرتروز مبتلا بودند انتخاب شدند تا به مدت دو ماه درمان دارویی خود را به طور منظم انجام دهند. اما تعدادی از این افراد موظف بودند که همراه با این درمان دارویی از چهل گرم دانه کنجد نیز در غذای خود استفاده کنند. نتیجه این مطالعه برای شرکتکنندگانی که در وعده غذایی آنها دانه کنجد وجود داشت، مؤثرتر بود.
این افراد در مقایسه با گروهی که از دانه کنجد استفاده نمیکردند، کاهش محسوسی در سطح تری گلیسیرید و کلسترول بالای خون خود داشتند. علاوه بر این، در حدود هشت مطالعه عملی دیگر نیز نتایج قابلملاحظهای در این رابطه بهدست آمده است. نتایج در این مطالعات نشان داده است که دانههای کنجد با کاهش فشارخون سیستولیک و دیاستولیک، از بیماریهای قلبی و سکته مغزی جلوگیری میکنند. پس نباید از خواص ارده شیره غافل شد.
چگونگی تأثیر ارده شیره بر کاهش التهاب
یکی دیگر از خواص ارده شیره، کاهش التهاب است. دوباره به تحقیقات علمی در همین حیطه سری خواهیم زد. التهاب، بخش مهمی در پاسخ ایمنی بدن است. اما زمانی که این التهاب شدید باشد، میتواند باعث ایجاد و یا بدتر شدن وضعیت بیماریهایی مانند اختلالات خودایمنی، دیابت و سرطان شود.
تحقیقاتی در این زمینهها وجود دارند که نشان میدهند دانه کنجد در رفع این التهابات نقش بسزایی دارد. در یک مطالعه علمی، سطح MDA (مالون دی آلدئید) افرادی که مبتلا به آرتروز بودند با مصرف روزانه چهل گرم دانه کنجد به مدت دو ماه، کاهش یافت. این ترکیب، التهاب افراد آرتروزی را اندازهگیری میکند.
در یک مطالعه علمی دیگر، به موشهای آزمایشگاهی، روغن کنجد خورانده شد و نتایج حاکی از آن بود که پس از سه ماه، سطح نشانگرهای التهابی آنها نیز کاهش پیدا کرده است. این تحقیقات نشان میدهند که این ماده کوچک خوراکی چه خواص و مزیتهایی دارد که در کنار مواد غذایی دیگر، یک وعده مقوی را تشکیل میدهد.
چگونگی تأثیر ارده شیره بر محافظت در برابر سرطان
یکی دیگر از عواملی که در این مقاله از آن بهعنوان خواص ارده شیره یاد شد، محافظت احتمالی در برابر سرطان توسط مصرف این دانه بود. برای فهم بهتر، از چند تحقیق و مطالعه در این زمینه کمک خواهیم گرفت. ارده شیره، حاوی سزامول است. درواقع دانههای کنجد موجود در آن حاوی سزامول هستند. محققان تصور میکنند که این ماده خواص ضدسرطانی دارد.
یکی از این مطالعات نشان میدهد که سزامول باعث میشود سلولهای سرطانی ناحیه کبد از رشد و گسترش باز بمانند. . یکی دیگر از این تحقیقات که بر روی حیوانات نیز انجام شد، حاکی از آن است که سزامول موجود در دانه کنجد، قادر به مبارزه با سلولهای سرطانی پوست، روده بزرگ و دهانه رحم نیز است.
اما همانطور که مورد انتظار است، همواره در این مسائل نیاز به تحقیقات بیشتری وجود دارد. این تحقیقات باید در سطوح گستردهتر، روی نمونه انسانی نیز انجام شود تا بتوان تأثیر آن بر سرطان را بررسی کرد. اکنون تنها تأثیر جزئی از این ماده مورد مطالعه قرار گرفته است و برای فهم خواص دیگر آن باید بیشتر تلاش کرد.
ارده و شیره
لازم به ذکر است که بهره مندی از خواصی که گفتیم تنها وقتی میسر خواهد شد که مواد مصرفی شما از نظر کیفی کاملا بی عیب و نقص باشند.
به همین خاطر شما می توانید ارده کنجد و شیره مصرفی خود را از طریق همین سایت خریداری کنید چرا که فروشگاه ” دال سین” ارده کنجد را در دو نوع ارده خام و ارده برشته به صورت پیوسته و همیشگی تولید می کند. ارده این برند فقط و فقط از کنجد تولید شده و فاقد هرگونه مواد شیمیایی، نگدارنده و افزودنی هاست.
علاوه بر ارده کنجد، شیره انگور نیزی یکی دیگر از مواد غذایی بسیار مفید برای صبحانه است. از فواید شیره انگور میتوان به افزایش انرژی، بهبود غلظت خون، جلوگیری از ریزش مو، درمان کم خونی، تقویت حافظه، بهبود اعصاب و بسیاری فواید دیگر اشاره کرد.
کودکان برای رشد بهتر به مواد مغذی بیشتری نیاز دارند بنابراین مصرف شیره انگور به دلیل داشتن مواد معدنی و ویتامینهای فراوان برای رشد کودکان مؤثر است. مصرف شیره انگور به دلیل کالری بالا به کودکان ضعیف، لاغر و یا افرادی که در اثر بیماری طولانی یا عمل جراحی ضعیف شده اند، توصیه میشود.
شیره انگور “دال سین” و تمامی شیره های این برند به روش کارگاهی تولید می شوند و از نظر کیفی کاملا مورد تایید هستند. گفتی است که فروشگاه “دال سین” همواره ضمانت کالا های خود را تضمین می کند چرا که تمامی محصولات این برند دارای قابلیت مرجوعی هستند و شما میتوانید با خیالی آسوده یک صبحانه عالی، درجه یک و مفید را در سفره های خود فراهم کنید.
جمع بندی
خواص ارده شیره بر کسی پوشیده نیست. این غذای ساده و مقوی دارای خواص بسیار زیادی است. علاوه بر این مزیتها، ارده شیره یک صبحانه خوشمزه نیز تلقی میشود. یکی از موارد تشکیلدهنده ارده شیره، دانههای کنجد هستند.
آنها یک منبع غنی از چربیهای سالم، پروتئین، ویتامین B، فیبر، آنتیاکسیدان، مواد معدنی و غیره هستند. اگر از ارده شیره بهطور منظم و بهویژه در وعده صبحانه خود استفاده کنیم، در کاهش کلسترول، کنترل قند خون و مبارزه با درد آرتروز به ما کمک کند.
شاید این دانههای مفید، کوچک بهنظر برسند اما میتوانند خواص شگفتانگیزی داشته باشند. این دانههای لذیذ، میتوانند در بهبود سلامت قلب، کاهش التهابهای مزمن و محافظت احتمالی در مقابل انواع سرطانها مؤثر باشند.
همانطور که گفته شد، این وعده غذایی، مناسب صبحانه است. تمامی سنین از کودکان گرفته تا بزرگسال نیز مجاز به استفاده از آن هستند تا بتوانند از خواص ارده شیره نهایت بهره را ببرند.