بهترین روش برای درمان ترک پا
برای یافتن بهترین روش برای درمان ترک پا با استفاده از روغنهای گیاهی و طبیعی همراه ما باشید.
آیا می دانستید ترک پاشنه می تواند خطرناک باشد؟
پوست بسیار خشک، ترک پا را بوجود می آورد که در روزهای سرد زمستان تشدید هم می شود. اگر برای مدت طولانی این مشکل نادیده گرفته شود، ترک ها شروع به خونریزی و ایجاد درد می کنند.
یک سری از افراد هستند که برای از بین بردن ترکها از سنگ پا استفاده می کنند که بهتر است این مشکل از ریشه حل شود. اگر این ترکها درمان نشود بعضی از این شکاف ها بعد از خونریزی باعث عفونت میکروبی می شود.
هفت علل که می تواند در ایجاد ترک پا نقش داشته باشد به شرح زیر است:
– فشار جسمی:
استفاده از کفش های پاشنه بلند و نامناسب در تشدید ترکهای پا نقش مهمی دارند.
– مشکلات پزشکی:
دیابت، کم کاری تیروئید و سو تغذیه چند مشکل رایج هستند که می توانند باعث ایجاد پوست خشک شوند. کمبود ویتامین A یا اسید های چرب ضروری دیگر نیز می توانند علت اصلی باشند.
– پیری:
تغییرات هورمونی در طول زمان باعث کاهش بازده سلول های پوست می شوند که منجر به ضخیم شدن بیرونی ترین لایه پوست شده البته با بالا رفتن سن بخش چربی محافظ روی پا کمتر می شود و ترکهای پا تشکیل می شوند.
– آب و هوای سرد:
در هوای سرد به علت گرمایش داخلی و رطوبت کم خشکی پوست تشدید می شود.
– اضافه وزن:
تحمل وزن بر عهده پاها است، حال اگر فشاری به پاها وارد شود لایه های چربی به اطراف پهن می شوند تا وزن بیشتری را تحمل کنند و اگر پوست خشک باشد زودتر ترک می خورد.
– یائسگی:
به این علت که زنان بعد از یائسگی دچار ضخامت و پوسته پوسته شدن کف دست و پا می شوند خیلی سریع این مشکل برایشان به وجود می آید.
– طولانی ایستادن:
ایستادن به مدت طولانی حتی روی سطوح سفت و سخت یا چوبی، باعث فشار اضافی به پاشنه پاها شده و پوست این ناحیه را تحت تاثیر قرار می دهد.
آیا می دانستید علائم ترک پا چگونه نمایان می شوند؟
- – خشکی پاشنه
- – قرمزی
- – خارش
- – ملتهب بودن پاشنه
چه افرادی بیشتر دچار ترک پا می شوند؟
- – مربیان شنا
- – کسانی که پوست خشکی دارند
- – افراد مسن
بهترین و موثرترین روش درمان ترک پا چه چیزی می تواند باشد؟
ترک پا میتواند با پوسته پوسته شدن، خارش، درد در شرایط وخیم، خونریزی، قرمزی و التهاب همراه باشد. افرادی که دچار ترک پا هستند باید هرچه سریع تر این مشکل را بررسی و حل کنند زیرا زمانی که وخامت ترک پا به بیشترین میزان خود برسد ممکن است اعصاب و گیرنده های حسی در پاشنه پا از بین برود، عفونت سلولیتی ایجاد شود و یا زخم پای دیابتی به وجود آید.
عفونتی که در زمان ترک پا به وجود می آید شامل درد، گرما، قرمزی و تورم است. بنابراین بهتر است بجای استفاده از داروهای شیمیایی که در بیشتر موارد به علت شیمیایی بودنشان باعث بروز مشکلی دیگر در فرد می شوند از داروهای طبیعی برای درمان بیماری استفاده کنیم. زیرا در واقع ما با یک تیر دو هدف را نشانه میرویم یکی درمان بیماری است و دیگری حفظ سلامتمان می باشد.
روغن ترکیبی کف پا ترکیبی از (روغن سیاهدانه، زیتون، کنجد و بنفشه پایه کنجد) می باشد و خواص تمامی روغن های مذکور را دارد. همچنین از روغن کنجد (حاوی امگا 3، 6 و 9 می باشد)، بنفشه پایه کنجد (ویتامین E)، بنفشه پایه بادام شیرین (ویتامین A)، بادام شیرین (ویتامین E)، آرگان ها (حاوی اسیدهای چرب و ویتامین E)، کوهان شتر (حاوی ویتامین A ،D و E است) و شترمرغ (ویتامین A و امگا 3، 6 و 9 است) هم می توان استفاده کرد.
روغن ترکیبی کف پا
روغن ترکیبی کف پا از ترکیب مساوی روغن سیاهدانه، زیتون، کنجد و بنفشه پایه کنجد تولید می شود.
و روغن سیاهدانه باعث مرطوب کردن پوست میشود، روغن زیتون سرشار از ویتامین E بوده و تا حد زیادی ترکهای پوستی را بهبود می بخشد.
همچنین روغن کنجد اسید های چربی داشته که مرطوب کردن پوست کمک می کند، در نهایت خواص مرطوب کنندگی روغن بنفشه پایه کنجد نیز تیر خلاصی برای ترکهای پوستی می باشد و می توان به راحتی این مشکل را بر طرف کرد.
بهترین روش استفاده از روغن ترکیبی کف پا به شرح زیر می باشد:
شب ها قبل خواب کف پاها را با مواد شوینده بشویید و بعد آن را روغن مالی کنید. چند دقیقه ماساژ دهید بعد محل را مجددا چرب نمایید. پلاستیک و جوراب بپوشید. بگذارید تا صبح بماند. این کار را به مدت 40 شب انجام دهید.