کاهش خطر دیابت با کره بادام زمینی

کاهش خطر ابتلا به دیابت با کره های گیاهی

گلوکز نوعی قند است که اگر در خون جمع شود باعث بالا رفتن قند خون می‌شود. اگر بدن نتواند از گلوکز استفاده یا آن را جمع کند فرد دچار بیماری دیابت می شود که این بیماری دو نوع است، دیابت نوع اول و دوم.

دیابت نوع اول: بدن تولید هرگونه انسولین را بطور کامل متوقف می کند. بدن به وسیله هورمون انسولین، از گلوکز موجود در غذاها برای تولید انرژی استفاده می کند. بنابراین افرادی که به دیابت نوع اول مبتلا هستند باید روزانه انسولین تزریق کنند.

دیابت نوع دوم: بدن به اندازه کافی انسولین تولید نکرده یا قادر نیست به خوبی از آن استفاده کند.

البته یک نوع دیابت دیگر هم به نام دیابت بارداری است که در طی دوران بارداری و بدون سابقه دیابت ظاهر می شود. این نوع از دیابت بر روی رشد جنین اثر می‌گذارد و باعث مشکلات تنفسی، ناهنجاری ‌های مادرزادی برای جنین و زایمان زودرس برای مادر می شود.

دیابت را چگونه می توان تشخیص داد؟

تشنگی شدید

تکرار ادرار

افزایش گرسنگی

تاری دید

کاهش وزن

احساس گرسنگی

خستگی شدید و بی دلیل

زخم شدن مکرر پوست

 

کره بادام زمینی

تأثیر کره بادام زمینی بر دیابت

استفاده از کره های گیاهی در کاهش خطر ابتلا به دیابت نقش مهمی دارند. کره بادام زمینی یک نمونه از کره های گیاهی است که به علت داشتن پروتئین، فیبر و اسیدهای چرب قندخون را نگه داشته و از افت ناگهانی آن جلوگیری می کند، این کره را می توان به عنوان صبحانه و یا میان وعده میل کرد. البته خواص خارق العاده دیگری دارد که در ادامه به آنها اشاره می کنیم:

تقویت انرژی: پروتئین، فیبر و اسیدهای چرب موجود در کره بادام زمینی کمک می‌کنند تا بدن انرژی لازم را از شروع روز تا نیمه‌ شب حفظ کند.

افزایش آرامش و خونسردی: کره بادام زمینی دارای بتاسیتوسترول (زیر گروهی از مولکول های ارگانیک هستند) است که نوعی استرول گیاهی است. بتا‌سیتوسترول به طبیعی شدن سطح بالای کلسترول کمک می‌کند و در زمان‌ های استرس کلسترول را در تعادل با سایر هورمون‌ ها نگه می‌دارد، همچنین به بهبود سیستم ایمنی بدن کمک می کند.

دیدگاهتان را بنویسید